Vandflaske knuser affald plast knusning maskine

25 views 0 replies
Reply to Topic
freeamfva

Age: 2021
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
XC-GD serien er nem at betjene og enkel at erstatte kuttere. Rummelige flad klinge er velegnet til granulat voluminøse og tynd plast og øger effektiviteten; Installeret med elektriske sikkerhedsanordninger; Dobbelt væg hopper med lydisolerede materiale. Motor er udstyret med overbelastning protector og kraft beskyttelsesenheder. Sikkerhed og miljøvenlig, med lavt forbrug og lang holdbarhed.Get more news about Kolor Sorter Optyczny,you can vist our website!

Der regnes på tilbud hos TNS-IMEX i Løgumkloster efter præsentation af Pronar neddelere og tromlesorterere på E&H
Det har taget den polske maskingigant Pronar et par år at gøre rigtigt opmærksom på sig selv på det danske marked. Men nu synes proppen at være af de stærke polske sager. Det kan direktør Thomas Nordsted Sørensen konstatere hos TNS-IMEX i Løgumkloster, som er dansk importør og forhandlere af Pronars store program i recycling-maskiner.

Det er jo ingen hemmelighed, at Pronar ligner et andet mærke en del, og hvis man har en sigte eller tromle liggende fra en Doppstadt-maskine, så kan man direkte og problemfrit bruge den også i en Pronar. Det er mange opmærksomme på, når vi taler med dem. Man kan bruge det grej, man har i forvejen, i en ny maskine til en noget lavere pris. Pronar siger selv et sted omkring 20 til 25 procent”, siger Thomas Nordsted Sørensen.

2021 i Herning havde TNS-IMEX blandt andet to Pronar-maskiner med. En tromlesorterer og en neddeler. Det er nu en anden maskine, der har været godt gang i efter entreprenørmessen. Thomas Nordsted Sørensens regnemaskine har været hurtiggående med tilbud på maskiner, der skal ud til interesserede messegæster.

Otte fabrikker

Foruden neddelere og sorterere til recycling-branchen, har Pronar stribevis af andre maskiner og materiel på produktionslisten. Koncernen med 2500 medarbejdere på otte fabrikker i Polen er blandt andet også storproducent af stort og småt til landbruget, som ofte kendes under andre navne på eksportmarkederne.

”I Danmark er der i årevis blevet solgt landbrugsmaskiner af forskellige typer fra Pronar, men lanceret under andre navne. Nogle importører får om-brandet produkterne, fordi der tidligere har været en vis skepsis for meget af det, der kom østfra. Hos TMS-IMEX vælger vi at lade Pronar hedde Pronar. Mærket har for længst bevist sine kvaliteter, og jeg mærker tydeligt, at den gamle skepsis er ved at være forsvundet. Vores potentielle nye kunder har naturligvis ofte talt med nogle, der allerede har Pronar-maskiner og hørt, hvordan materiellet kører”, siger Thomas Nordsted Sørensen.

Besøg fra Polen

På E&H 2021 havde TNS-IMEX besøg af to af specialisterne fra fabrikken i Polen. Nemlig produktmanager Mateusz Pietruszka og Diana Malinowska, som har ansvaret for eksporten til Danmark og dermed er den direkte kontakt for den danske importør.

”Pronar har produceret sorterer- og neddeler-programmet i nu otte år. TNS-IMEX har haft importen i et par år par, og der kører Pronar-maskiner flere steder rundt om i Danmark. Både tromlesorterere og neddelere. Vi har også import af Pronars stakketransportører og milevendere samt ballepressere til plast-, pap- og andet affald”, forklarer Thomas Nordsted Sørensen.

Med på E&H havde TNS-Imex tromlesortereren Pronar MPB 20.55 og den langsomtgående neddeler MRW 2.85 med to valser. Foruden langsomtgående neddelere, står der også hurtiggående maskiner på importprogrammet fra Pronar.
Også stor knuser

TNS-IMEX havde i øvrigt også andet af det solide grej med til messen i Herning. Danmarks største knuseentreprenør, MIS Recycling, havde sin egen stand, hvor en maskine nøjagtig som firmaets seneste nyerhvervelse tiltrak sig stor interesse fra messegæsterne.

MIS Recycling har bestilt en Keestrack R6e rotationsknuser af de voldsomme. En dieselelektrisk maskine på den solide side af de 60 tons. I første omgang måtte firmaet dog nøjes med en lånemaskine fra Sando Recycling i Holland til præsentationen på E&H.

Firmaet får om kort tid leveret den nye kæmpe, og den bliver i samme grønne farve som maskinen på E&H. Oprindelig havde knuseentreprenøren bestilt den nye i standardfarven gul, men de to MIS-indehavere, Martin Henriksen og Henrik Hvid, blev så begejstrede for Sando Recyclings grønne maskine, at de får skiftet til samme kulør på deres egen knuser.

Posted 27 Sep 2022

Reply to Topic