Manchester City 2023/24 tretji komplet

25 views 0 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2022
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Nogometni dresi Inter Miami je v Tokiu na Japonskem, kjer je ekipa na turneji pred sezono, razkrila novo tretjo opremo Manchester Cityja 2023/24. Komplet je navdihnila energija in živahnost Manchestra, mesta, ki nikoli ne spi.Tretji dres Manchester Cityja 23/24 PUMA ima osupljiv elektricni iskric vzorec po vsem, z neonsko rožnatimi poudarki na klubskem grbu in partnerskih logotipih. Komplet odraža dinamicen in inovativen stil igre Manchester Cityja ter elektricno vzdušje, ki obdaja vsako tekmo. Komplet je zasnovan tako, da daje izjavo na in izven igrišca.Zvezni igralec Manchester Cityja in angleške nogometne reprezentance Jack Grealish je dejal: »Nova tretja oprema mi je zelo všec, je prava paša za oci in bo izgledala sijajno na igrišcu – komaj cakam, da jo nosim na naši tekmi proti Bayernu Münchnu ta teden v Tokiu . Bila je neverjetna izkušnja obiskati in snemati našo kampanjo v Tokiu, to je neverjetno mesto in super je, da lahko tukaj med predsezono razkrijemo naš novi komplet.”
Nogometni dresi za otroke sta proslavila predstavitev tretjega kompleta opreme za sezono 2023/24 tako, da sta združila nogomet z japonsko kulturo in posnela vsebino z igralci v ikonicni tokijski dvorani Kabuki in z modeli na kljucnih lokacijah v Tokiu. Najnovejši Cityjev dres bo na igrišcu debitiral 26. julija na japonskem nacionalnem stadionu proti FC Bayern München.Verodostojna razlicica dresa je opremljena s tkanino PUMA ULTRAWEAVE, 4-smerno raztegljivim materialom, ki zmanjšuje težo in trenje ter omogoca igralcem prosto in udobno gibanje. Dres ima tudi tehnologijo PUMA dryCELL, ki odvaja znoj in ohranja telo suho.S svojim vzorcem elektricnih isker in neonsko roza klubskim grbom ter partnerskimi logotipi crpa ta komplet navdih iz Cityjevega naelektrenega stila igre in vznemirljivega vzdušja vsake tekme.Tehnologija v dresu Authentic zagotavlja vrhunsko zmogljivost in udobje na igrišcu, medtem ko se razlicica Replica ponaša s tehnologijo za odvajanje znoja dryCELL, ki vas ohranja suhe in udobne skozi igro.
Nogometni dresi komplet gostujoco garnituro za sezono 2023/24 Manchester Uniteda, ki se opira na zgodovino kluba in jo na novo interpretira za novo generacijo zvezdnikov na najvecjem odru.Nadomestni dres Manchester United 23/24 adidas ima navpicne crte, dizajn, ki je bil povezan s klubom v zgodnjih dneh. Zelena barva crt je sodobna razlicica klubskih prvih gostujocih kompletov, medtem ko beli in bordo-rdeci bloki odsevajo rdece opeke manchesterskih zgradb.Nocno zelena podlaga doda pridih urbanega sloga, bel rebrast ovratnik pa dopolni svež in moderen videz.Najnovejša majica Red Devils je narejena s tehnologijo HEAT.RDY za igralce, ki jim pomaga ostati udobna med nastopanjem na najvecjem odru. Navijaška razlicica dresa ima tehnologijo AEROREADY, ki uporablja materiale, ki ohranjajo obcutek suhega telesa z odvajanjem ali vpijanjem znoja.Gostujoca oprema Manchester Uniteda 2023/24 adidas bo debitirala na klubski turneji pred sezono v ZDA, ko se bo Manchester United 25. julija pomeril z ekipo Wrexham A.F.C na stadionu Snapdragon v San Diegu.
Posted 27 Jul 2023

Reply to Topic