Manchester City 2023 2024 Gostujoci komplet

61 views 1 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2022
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Manchester City dresi 2023 Globalna blagovna znamka športnih oblacil PUMA je sodelovala z Manchester Cityjem pri lansiranju najnovejše klubske opreme za goste za sezone 2023/24 Premier League, EFL Cup, FA Cup in UEFA Champions League. Povsem bel dres z zlatimi poudarki se s subtilnimi detajli dizajna poklanja industrijski preteklosti Manchestra.Gostujoci dres City 23/24 PUMA crpa navdih iz mlinov in skladišc Manchestra, ki so spodbujali mestno tekstilno industrijo in gospodarstvo. Ta industrijska dedišcina se sklicuje na tonski graficni tisk na dresu z retro pridihom.Zlati ognjeni poudarki so naklon k ikonicni opeki Ancoats. Na notranji strani vratu simbolicna silhueta mestne krajine tovarne Manchester prikazuje tovarniške dimnike in strehe.Vijolicna srajca prikazuje zapleten vzorec z valovi, ki ga spremljajo crni manšeti na rokavih, vstavki v obliki kljucnice in stranski deli.Liverpool F.C. 2023/24 Tretja majica je bila zasnovana s trajnostjo v ospredju. Klubski grb in logotip Swoosh sta izdelana iz brušenega materiala, produkta brušenja starih cevljev.
dresi Inter Miami za špansko La Ligo 2023/24, Copa del Rey in UEFA Champions je eleganten crn dres z živahnimi rumenimi poudarki, ki dajejo izjavo na igrišcu.Ikonicni grb Real Madrida izstopa v rumeni barvi na sprednji strani, skupaj z ujemajocim se rumenim logotipom Adidas. rumeno vezenje RMCF na ovratniku in tri crte v barvi karbona na ramenih. Rumeni detajli ustvarjajo oster kontrast na temnem ozadju.Razlicica izdaje igralca tretjega dresa Real Madrida 2023/24 je izdelana z adidasovo lahko tehnologijo HEAT.RDY, ki je zasnovana tako, da ohranja igralce hladne in udobne med intenzivno igro v toplih razmerah.Crna tkanina je prepletena z recikliranimi materiali kot del adidasove pobude za trajnostni razvoj. Majice Adidas za domaco in gostujoco sezono Real Madrid 2023/24 so bile izdane v zacetku tega poletja.Tretji dres Real Madrida 23/24 ima crno podlago z izvezenim napisom "RMCF" na levi strani ovratnika Henley.
Otroški nogometni dresi Na majici boste našli logotip adidas, grb Real Madrida in sponzorstvo Emirates Fly Better, vse okrašeno z zlatom. Rokavi se ponašajo z ikonicnim triom adidasovih crt, od katerih je vsaka v temnem ogljenem odtenku.Komplet, ki crpa navdih iz visokih mestnih mlinov, živahnih skladišc in industrijske dedišcine, se ponaša z retro videzom, okrepljenim s celotno tonsko grafiko, ki prikazuje arhivske vzorce tkanja iz zgodovine Manchestra.Poleg bele podlage majica vkljucuje poudarjene odtenke, ki se poklanjajo bogati ustvarjalni zapušcini mesta. Ti vkljucujejo živahne poudarke z zlatim plamenom, ki crpajo navdih iz priznanih opekarn Ancoats. Notranji vrat ponosno prikazuje simbolicen prikaz obrisa mestne tovarne.
Posted 11 Aug 2023

Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work.I learn some new stuff from it too, thanks for sharing your information.     https://www.posterprintcenter.com/
Posted 4 weeks ago

Reply to Topic