Vinicius "meteoriska" Real Madrid-uppgång gör att Mauro Silva vill ha mer

53 views 0 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2022
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Real Madrid tröja 2024 lanserade i morse sitt nya Nike 2023-24 tredje kit, vilket bekräftar de tidigare läckorna. Det nya Chelsea 23-24 tredje kitet har en framträdande mintfärgad färg, som är en nick till två kit från olika epoker i Chelseas förflutna.Den första inspirationskällan är Eton Blue, som bärs av de tidigaste Chelsea-spelarna. Det härstammar från klubbpresidentens racingfärger och var en ljusare nyans jämfört med den traditionella Chelsea-blå. Det andra inflytandet kommer från "jade"-nyans bortadräkt från 1986/87, som var en betydande del av Chelseas dräktshistoria.Designmässigt är Nike Chelsea 2023-24 tredje fotbollströja modern. Den är baserad på samma mall som används för Nikes andra "Elite" tredje kit, inklusive Inter Milan och Barcelona.
Los Blancos-anfallaren blev snart en fansfavorit i Madrid efter att ha gjort tre mål i sina första fem matcher under säsongen 2020-21, Billiga Fotbollströjor efter sin övergång 2018 från Flamengo som 16-åring. Medan Vinicius bara gjorde tre mål och fyra assist i sina nästa 44 matcher för Los Blancos hjälpte 23-åringen Madrid till LaLiga- och Champions League-dubbeln under terminen 2021-22. Vinicius fortsatte att glänsa i den spanska huvudstaden förra kampanjen och bidrog till 42 mål i alla tävlingar ( 23G, 19A) – bara Mohamed Salah (46), Kylian Mbappe (50) och Erling Haaland (61) lyckades mer i Europas fem bästa ligor. Den här lysande listan över vanliga Ballon d'Or-utmanare – och Europas främsta målskyttar – tjänar bara till att förmedla kvaliteten hos Vinicius, vars utveckling hyllades av Silva.
Inter Miami 2023-24 Tröja Under en orolig debutsäsong ifrågasatte Richarlison minnesvärt hans brist på speltid och sa att hans första månader i norra London hade varit "skit" efter att han tappades mot AC Milan i Champions League, och dåvarande managern Antonio Conte höll med hans trubbig bedömning.Trots sina svårigheter i norra London förblir Richarlison en avgörande del av Brasiliens setup och startade båda sina senaste kvalvinster för VM 2026 över Bolivia och Peru, även om han byttes ut vid båda tillfällena utan att göra mål eller assist, efter att ha fått ett mål uteslutet för offside mot den senare.Efter att ha tagits bort med 71 minuter kvar i 5-1-vinsten över Bolivia, bröt en tröstlös Richarlison samman i tårar, och den tidigare Watford-mannen lyfte locket på orsaken till hans känslomässiga utgjutande till ge.globo.Richarlison avslöjade för den brasilianska butiken att människor som "bara" ville ha hans pengar inte längre fanns i hans liv - enligt uppgift en hänvisning till slutet på hans partnerskap med agenten Renato Velasco - och han planerar att träffa en psykolog när han återvänder till England.
Posted 13 Sep 2023

Reply to Topic