Chelsea FC 2023/24 Tretji komplet

35 views 1 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2022
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Nova tretja oprema za Poceni Nogometni Dresi je poklon zgodovini kluba in drzna izjava za prihodnost. Dres, ki ga je oblikoval Nike, ima peno mint barvo, ki se zgleduje po dveh prejšnjih majicah Chelsea FC iz razlicnih obdobij.Prva je Eton Blue, ki jo je klub nosil v svoji uvodni sezoni 1905/06 in je izpeljana iz dirkaških barv takratnega predsednika kluba. Drugi je jade gostujoci dres iz sezone 1986/87, ki ga je izdelal sam klub in je postal priljubljen navijacem s svojo znacilno barvo in slogom.Tretji komplet ekipe Chelsea FC 2023/24 združuje ti dve barvi s crno obrobo in volcje sivim vzorcem za ustvarjanje svežega in modernega videza, ki odraža dedišcino in ambicije kluba. Komplet uporablja tudi tehnologijo Nike Dri-FIT ADV za zagotavljanje optimalnega udobja in zmogljivosti za igralce.Chelsea FC bo v nedeljo na tekmi Premier League proti Bournemouthu debitiral v svoji tretji opremi 23/24.
Otroški Nogometni dresi na svetovnem prvenstvu v ragbiju 2023 v Franciji nosi novo izdano opremo. Dresi, ki jih je oblikoval Macron, tehnicni partner WRU od leta 2021, združujejo valižansko tradicijo s trajnostjo.Rdeci domaci dres Wales Rugby World Cup 2023 ima bel polo ovratnik in bele manšete na rokavih. Besede "Pleidiol Wyf I'm Gwlad" (Zvest sem svoji državi) iz valižanske himne so vtisnjene pod ovratnikom in na straneh srajce. Gostujoci komplet Wales RWC 2023 je crn z rumenimi obrobami, vkljucno z rumenim polo ovratnikom in manšetami na rokavih. Na sprednji strani je vtisnjena zbledela rumena grafika križa svetega Davida, ki predstavlja zavetnika Walesa.Majice za ragbi Wales 2023/24 so izdelane iz ekološke tkanine, ki je v celoti pridobljena iz recikliranih plasticnih steklenic, kar dokazuje skupno zavezanost WRU in Macrona k trajnosti. Uporabljajo oblike, ki se prilegajo telesu, s tkanino Eco-Armevo in vložki Eco-Boditex za optimalno zracnost in vzdržljivost.
Logotipa svetovnega pokala v ragbiju in logotipa Macron sta izvezena v beli in rumeni barvi na prsih poleg emblema Nogometni dresi Chelsea. Na vratu je natisnjeno "Designed in Bologna", ki poudarja Macronov italijanski sedež, kjer so bili kompleti zasnovani.Novi dresi naj bi reprezentanci Walesa omogocili, da pocasti nacionalni ponos in tradicijo na najvecjem odru ragbija v Franciji 2023.Prevladujoca mint barva pene, ki jo vidimo na majici, kratkih hlacah in nogavicah, crpa navdih iz dveh razlicnih obdobij v zgodovini kluba.Prvic, poklon je Eton Blue, ki so ga nosili prvi igralci Chelseaja. Ta izbira barve sega v zgodnja leta in je bila navdihnjena z dirkalnimi barvami predsednika kluba.Je svetlejši odtenek od bolj znanega modrega, po katerem je znan Chelsea, in ceprav je bil uporabljen samo dve sezoni (1905-07), je ta ikonicni videz še vedno cenjen.
Posted 4 week ago

Hej! Iskanje zanesljive stavnice je kljucnega pomena za odlicno stavno izkušnjo. Toplo priporocam ogled strani william hill slovenija. Imajo izcrpen seznam najboljših stavnic, skupaj z dragocenimi informacijami o izbiri prave platforme za športne stave. Poleg tega lahko preberete majhne ocene, da sprejmete premišljeno odlocitev. To je vir na enem mestu za vse vaše stavne potrebe!
Posted 4 days ago

Reply to Topic