Paris Saint-Germain 2023/24 Jordan tretji komplet

27 views 1 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2022
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Poceni nogometni dresi Nova tretja kolekcija Paris Saint-German za sezono 2023/2024 Jordan Branda je bila razkrita v torek. Ima zgodovinski element: potisk slona. Ta ikonicni vzorec, ki je bil povezan z Jumpmanom od leta 1988, se bo prvic pojavil na nogometnem dresu.Nogometaši Parižanov so nosili tretji dres PSG 23/24 Jordan za zmago v UEFA Ligi prvakov proti Borussii Dortmund na Parku princev.Nova kolekcija PSG x Jordan, ki vkljucuje izdelke za dan igre, treninge in življenjski slog, oznacuje novo fazo v ekskluzivnem partnerstvu med Paris Saint-Germainom in blagovno znamko Jordan. Tretja paleta ima prefinjeno in edinstveno barvno shemo s subtilnimi odtenki sive in bež, crnimi poudarki in poudarki oranžne. Nekateri predmeti v kolekciji, kot je dres, imajo prelivajoc se pridih, ki popestri dizajn.
Otroški nogometni dresi Paris Saint-Germain in Jordan sta za praznovanje prvenca s potiskom slonov v nogometu ustvarila kampanjo z retro navdihom. Vizualni elementi imajo starinsko vzdušje z barvami in kompozicijami, ki odsevajo 80. in 90. leta.Paris Saint-Germain in Jordan Brand sta prav tako sprejela pristop trajnostnega oblikovanja, ki omogoca igralcem, da igrajo po svojih najboljših moceh, hkrati pa zmanjša njihov vpliv na okolje: kompleti Dri-FIT ADV so narejeni iz 100 % recikliranega poliestra.Najnovejši dres Hatters ima mornarsko modro in rožnato barvno shemo, ki je poklon Lutonovim originalnim barvam iz leta 1885, ko je bil klub ustanovljen. Oboževalci bodo naslednji torek v Exeterju na pokalu EFL prvic videli komplet v akciji.Tretja majica 23/24 ima tudi poseben detajl na sprednji strani: roza obris pogleda iz zraka domacega stadiona mesta Luton Town, Kenilworth Road. Na zadnji strani majice je grafika z vsemi barvami kluba in napisom »LUTON TOWN FOOTBALL CLUB«.
Komplet za goste Napoli 23/24 je enak belemu dresu za goste, Nogometni dresi za otroke ki ga Napoli nosi za obrambo naslova v Serie A, razen ovratnika in manšet, ki vsebujejo mešanico nebesno modre in barv italijanske zastave. Spodnji zadnji logotip sponzorja domacega dresa je odstranjen v skladu s predpisi UEFA.Majica se ponaša z nekaterimi inovativnimi znacilnostmi, kot so raglan rokavi iz raztegljivega tehnicnega blaga, modri robovi in V-izrez. Sprednji del majice ima znacilen "N" vzorec na zracnem tehnicnem materialu s tehnologijo Dry Touch, ki povecuje udobje in zmogljivost.Bel dizajn ima svetlo moder ovratnik in manšete – z italijanskim okrasjem Tricolore, ki odmeva šcit Scudetto na sredini grba – in mornarsko obrobo, ki poudarja stil raglan rokavov.
Posted 21 Sep 2023

Posted 21 Sep 2023

Reply to Topic