Komplet za ligo prvakov BSC Young Boys 2023/24

71 views 0 replies
Reply to Topic
hx201314

Age: 2023
Total Posts: 0
Points: 10

Location:
,
Aktualni švicarski prvak Superlige nogometni dres v sredo gosti Manchester City v akciji UEFA Lige prvakov.Ekipa s sedežem v Bernu v Švici bo za nastop oblekla razlicico Lige prvakov svoje domace opreme Nike 2023/24.Domaci dres BSC Young Boys 23/24 UCL ima dizajn z zaobljenim ovratnikom iz najnovejše Nike kolekcije ekipnih oblacil. Srajca ima rumeno osnovo s crnimi vodoravnimi crtami, obrobljenimi s pari belih crt na sprednjem in spodnjem delu hrbta. Vratni izrez in manšete na rokavih so crne barve.V skladu s predpisi UEFA ima dres lige prvakov Young Boys manj logotipov sponzorjev kot dres švicarske super lige. Našitki UCL in UEFA Foundation for Children so namešceni na levem rokavu.Dres kremne barve služi kot razlicica crnega gostujocega dresa, ki ga ekipa nosi v tej sezoni.
Aktualni prvak Süper Lig Nogometni dresi za otroke Galatasaray nosi udarno gostujoco in tretjo Nike opremo za domaco sezono 2023/24 in UEFA Ligo prvakov.Gostujoci dres Galatasaray 23/24 ima cist videz zaradi kombinacije bele in svetlo sive barve. Majica ima dizajn Nike z zaobljenim ovratnikom z grbom kluba, Nike Swoosh, in zaobljeno turško zastavo, izvezeno na prsih.Galatasarayjev tretji komplet Nike za 2023/24 ima podobo nogometne majice s klasicnim polo ovratnikom in kombinacijo naramnic z dvema gumboma. Dres ima navpicne crte v rdeci in rumeni ikonicni istanbulski klub. Komplet praznuje 100. obletnico razglasitve republike Turcije s strani Mustafe Kemala Atatürka oktobra 2023. Besedilo nad znacko Galatasarayja in odtis znaka prepoznata stoletnico.Ena od izstopajocih lastnosti majice je subtilna vkljucitev starega zemljevida Deventerja, sublimiranega na tkanini, kar nakazuje globoko zakoreninjeno vez, ki jo klub deli z domacim krajem.
Nova zasnova sekundarne Otroški Nogometni Dresi spremembe je v crni barvi z osnovnim vzorcem po meri ter rdecimi obrobami in detajli.Ta dvobarvna paleta je ohranjena v celotnem kompletu v vseh nogavicah, razen pri nogavicah, kjer je besedni znak partnerja v beli barvi.Izdaja sekundarne spremembe 2023-24 za argentinsko stran je v temno sivi barvi z rdecim stiliziranim pasom ter zlatimi detajli in obrobami, ki skupaj s slikami, ki tvorijo tiskano dekoracijo dizajna, slavijo slavno zgodovino kluba, visoko tocka je zmaga v Copa Libertadores leta 1985.Svojo prefinjenost dodajajo zlati poudarki, ki so okusno postavljeni, vkljucno z emblemom ekipe in logotipi. Ovratnik in rokavi srajce so obrobljeni v ujemajocem zlatem odtenku.
Posted 25 Oct 2023

Reply to Topic